Beste Bistro Het Koetshuis crew:

Wij hebben onlangs Bistro Het Koetshuis bezocht vanwege het afscheid van een Menzis collega. Wij waren positief verrast over jullie bistro. We hebben genoten van het lekkere eten en de goede sfeer die er in de bistro hangt. Vroeger kwamen we zakelijk vaker in de bistro, en dat beeld hadden we nog steeds bij ons. Echter kunnen we iedereen aanraden om de nieuwe zaak weer te gaan bezoeken. De prijs kwaliteit is er prima en de mooie geheel verbouwde serre is een aanwinst voor de zaak. Wij vinden het een parel die absoluut herontdekt moet worden. Jan en Martin: dank voor de goede zorgen!

Team Menzis


Wij hebben sinds de opening nu bijna een jaar geleden hier al 3x gegeten en nog steeds voldoet het aan al onze verwachtingen van een leuke avond uit. Het eten was fantastisch, de bediening attent en vlot.

Bistro het Koetshuis is een aanrader voor iedereen die een gezellige avond uit eten wil. Wij hebben in ieder geval in november de volgende reservering staan met al onze collega’s. Martin en team bedankt! Eric en Maria

Dagmenu, uitstekend, iets kleine porties maar uiteindelijk ook weer genoeg met het dessert. Drankjes op tijd, tegenvaller was de jus d’orange: een flesje…

Ook houd ik niet zo van je en jou zeggende obers, maar over de gang van zaken verder niets dan lof. Ensink

Vorige week hebben wij bij Het Koetshuis gegeten, heerlijk op het terras (achterkant) gezeten; rust en ruimte.

Onderstaande punten zeggen genoeg:

– zeer goed eten, exclusief

– mensen met liefde voor hun vak

– sfeervolle ambiance, korrekte en vriendelijke bediening

In 1 woord: perfect!

Ga zo door. Henriëtte


Wij zijn al sinds de opening in onze nopjes met het heropening van het sfeervolle restaurant “Het Koetshuis”

Eindelijk weer een lokatie met stijl en een zekere klasse, waarbij de goede atmosfeer ook een belangrijke bedrage leverd aan het slagen van een avondje uit. Uitzonderlijk is de prachtige ligging en de uitstekende bereikbaarheid.

We hebben er al vele malen heerlijk gegeten en recentelijk echt genoten van het avond vullende 6 gangenmenu. Ga zo door !!!

Wendy & Frits Meijer


Gisteren het 8-gangen diner gegeten bij het Koetshuis. Ik heb echt genoten. Ik wist van te voren niet wat ik kon verwachten want het was een cadeau van een vriendin. De gerechten waren heerlijk, heel gevarieerd en de porties vond ik goed qua grootte. Sommige gerechten waren zo lekker (de coquille!) dat het van mij wel iets meer had mogen zijn, niet omdat het te weinig was, maar omdat het zo lekker was (persoonlijke smaak natuurlijk). De porties waren niet te groot waardoor ik uit bleef kijken naar de volgende gang en aan het eind van de avond voldoende heb gegeten, maar niet met een ‘te vol’ gevoel naar huis ging. Ik heb een hele fijne avond gehad met ontzettend lekker eten en een leuke sfeer. De bediening was erg vriendelijk. Ik zou hier zeker graag nog een keer terugkomen.

“Vorige week maandag bij Het Koetshuis gegeten voor de 2e keer, alweer een aangename verrassing voor ons 5!

“Het restaurant zat weer goed vol en de sfeer was wederom om van te genieten! 6-gangen menu genuttigd, en overal werd rekening mee gehouden zoals van te voren aangegeven.

“Alles subliem van smaak en de presentatie v/d gerechten was weer een plaatje! Ook de bijpassende wijnen ontbraken er niet aan. Gastronomie staat voor dit restaurant hoog in het vaandel, Ons zie je nog vaak verschijnen in dit prachtige ”nieuwe” Koetshuis!

Vriendelijke groet,

Pascal de Blok Bistro/Restaurant ”de Zoeke” Denekamp


Gisteravond a la carte gegeten en het was in 1 woord top, kan er verder veel over zeggen maar echt alles was geweldig. Komen hier zeer zeker terug. Een van de beste bistro’s in Twente.

Marion


Met Henny en Els het “Komkommermenu” gedaan (6 gangen) wat een bijzondere ervaring was omdat de opbouw van zalm naar een waanzinnige Angus steak voortreffelijk was gekozen. Kortom een zeer plezierige avond gehad. Martin doet met recht eer aan. Probleem is echter de verandering van haute cuisine naar Bistro wat meer bekendheid zou moeten krijgen maar zoals het maandmenu en nu weer dit menu moeten de mensen naar dit voortreffelijke restaurant weten te krijgen. Mij heb je elk geval gewonnen. Jaap Mereboer


Al eerder gegeten. Het is sinds de opening , zo’s 7 maanden geleden nog beter en professioneler geworden. De nieuwe chefkok van een restaurant waar we ook vaker kwamen maakt ook een verschil uit. Gisteren weer gegeten, perfect !

Ga zo door.

Op 14/7 met z’n drieën voor ene verjaardag naar Het Koetshuis gegaan. Bij binnenkomst werden we goed ontvangen door de gastheer, de jassen werden opgehangen en we werden naar de tafel begeleid. Allemaal keurig gedaan.

De kaart was uitgebreid genoeg, met naast de vleesgerechten een bescheiden, maar toereikende selectie in vis en vegetarisch.

De portiemaat was goed te noemen, van de voorgerechten zelfs gewoon groot. De smaak leed daar zeker niet onder: vlees was mals, bescheiden gekruid en niet verzopen in een of andere saus. Vis was correct gebakken met een mooie kleur op van buiten en zachte binnenkant. De garnituur groente bij het hoofdgerecht waren standaard; niet vies, niet bijzonder.

Als nagerecht is de tiramisu zeker aan te raden: geen overdreven sterke dranksmaak maar gewoon lekker zachte cake met echt chocolade smaak. We komen hier zeker nog een keer.

Patrick Londema


Voor her eerst op 3/6 een keer naar Bistro Het Koetshuis en het lezersmenu leek een goede aanleiding. Wat we te eten kregen was uit de kunst alleen de snelheid waarmee alle gangen geserveerd werden was frustrerend zo snel. Vermoedelijk is de crew van het Koetshuis niet berekend geweest, of hadden niet gerekend, op zo’n enorme toeloop. Wij hebben Martin Oosterhof een mailtje gestuurd en ons ongenoegen laten blijken. Binnen het uur kregen wij een mailtje terug dat, wat niet goed gegaan was, te wijten was geweest aan de onverwacht grote toeloop; hij bood zijn excuses aan en nodigde ons uit om hernieuwd kennis te maken met zijn Bistro. Dit hebben wij gedaan op vrijdag de 13e en het tegendeel van zo’n beruchte datum bleek werkelijkheid. De ons aangeboden menu’s waren uitstekend evenals de bediening en nu hadden wij ook tijd om tussen de gangen door een gesprek te voeren.

Het negatieve van het 1e bezoek werd die avond omgezet naar een heerlijk “diner á deux”, zonder gehaast. Wij gaan zeker nog een keer op herhaling. Martin en Crew: chapeau!

Ans en Rob Schenk


Gisteravond weer eens heerlijk gegeten bij Bistro het Koetshuis. Het eten was geweldig en de bediening was erg attent en vriendelijk waardoor het echt een uitje is om hier te gaan eten. Deze Bistro is een aanwinst voor Enschede, zeker ook met de serre waar je een prachtig uitzicht hebt op de tuin, wij komen hier zeker vaak terug.

Ineke


Op dinsdag 26 juni het Lezers menu gegeten in een bomvol restaurant. Wij hebben genoten van het heerlijke menu en de sfeer. De bediening verdient wat ons betreft een pluim want zij waren prima in het serveren en waren daarbij uiterst vriendelijk. Ondanks de zeer grote drukte bleef iedereen vriendelijk en behulpzaam en was er ook nog tijd voor korte gesprekjes. Ook bleef de keuken prima overeind en waren de gerechten zeer smaakvol. Wij komen beslist nog eens terug.

Na twee keer eerder een bezoek aan het Koetshuis nu van het maandmenu van de krant genoten. We zijn dit keer gegaan om ook te vergelijken met wat we de vorige keren hebben ervaren. De bediening en de sfeer wat ons betreft nu zelfs beter dan de vorige keren. Prijs/kwaliteit erg goed, waarbij je je af kunt vragen als er ‘zoiets’ neergezet kan worden, het in de toekomst ook net wat goedkoper zou kunnen. Het publiek dat vanavond aanwezig was verschilde niet t.o.v. de vorige keren. Al met al een zeer geslaagd bezoek aan het Koetshuis en wij zullen er zeker blijven komen.

Bertus en Cathrien Schotmeyer


Uit eten gaan moet een beleving zijn. Gisterenavond was dat het geval. Alles klopte: vriendelijk onthaal, lekker eten, uitstekende ambiance, compliment voor de pianist, extra compliment voor de kok. Een klein puntje van kritiek: verwaarloos de basisprincipes van het bedienen niet. Een aanrader voor iedereen die houdt van lekker eten.

E Broekman


We hebben veel restaurants bezocht in de laatste jaren, dit restaurant heeft gezien de bediening en de ambience zeer hoog gescoord. Een heel mooie locatie , leuke inrichting, sfeervol met live pianomuziek, Het eten was ook van goede kwaliteit.

Hoewel het een lezersmenu hadden werd zelfs de extra fles mineraalwater niet in de prijs meegenomen.

Henk Willemsen


We hebben heerlijk gegeten bij “het koetshuis”. Vooral het voor- en hoofdgerecht waren van super kwaliteit. Op een doordeweekse dinsdagavond zat het voor drie kwart vol! Knap. Na het eten zijn we met de Engelse taxi terug gebracht naar ons hotel, wat een service. Volgende bezoek aan Enschede heeft in ieder geval weer een bezoekje aan het koetshuis op de agenda.

Pia De Wolf


Gisteren voor de eerste keer bij het koetshuis gegeten. Was er erg gezellig en de bediening was goed. Het eten erg lekker en de sfeer prima dus zeker een aanrader en een aanwinst voor Enschede. We komen er zeker nog vaker :)

Hans Jordaan


Heb gisteravond, dinsdag 10 april hier gegeten.

Het restaurant zat net iets meer dan half vol.

Niet verkeerd voor een dinsdagavond na Pasen

Gezellige sfeer, ook enkele tafels met gezinnen.

We hebben heerlijk gegeten en de bediening was zeer attent.

Ook de andere gasten hadden het zichtbaar naar hun zin.

We komen graag weer!!!

H.G. Wiederhold


Wij hebben hier een fantastische brunch gehad. Ontvangst was warm en hartelijk. Live muziek was aanwezig. Het eten was super goed. Onze kinderen hebben ook heerlijk gegeten. We hebben genoten en komen graag een keer terug!

Familie Contant-Weldink uit Vlissingen


Wij vonden het eten en drinken erg goed.

De sfeer en de inrichting aan de bar en bij de openhaard is erg mooi en gezellig. Bij het diner hadden we een prima plaats achterin de zaak op verhoogde stoelen en tafel, vanaf daar hadden we uitzicht over de hele zaak. In de zaal die we overzagen heb je te weinig privacy en je zit bijna bij elkaar op het bord. Hier zou ik, als ik de uitbater was minder tafels in zetten en wat intiemere plekken creëren. De service kunnen wij als uitmuntend beschrijven. Het koetshuis is echt een bezoek waard.

Cor


Deze zaak is een recensie waard, ik wil toch mijn complimenten maken aan de crew van Het Koetshuis. Als oud Enschedeer vond ik het vooral erg bijzonder mijn eigen geboortehuis terug te zien aan de muur van Het Koetshuis!! Er hangen veel foto`s van “oud Enschede” en dat maakt het voor een “oud Enschedeer” bijzonder om weer eens op mijn geboortegrond te zijn. Dit in combinatie met lekker eten maakte het voor mij zeer bijzonder. Op de wijnkaart kon ik me als amateursommelier heerlijk uitleven! De bediening weet waar ze over praat bij het adviseren tussen wijn en spijs. Als ik weer in Twente ben (maart a.s.) zien jullie mij zeker weer terug als gast in de bistro.

Gegroet; Johan Goldstein.


Hallo,

Aangezien mijn vrouw en ik veel verhalen over Bistro het Koetshuis hadden gehoord wilden we dit wel eens zelf meemaken. De goede verhalen waren niet uit de lucht gegrepen, wat hebben we genoten! De aankomst was al een ervaring op zich. De avond erg gezellig, alsof je je even onderdompelt onder een warme deken van service, lekker eten en een goed glas wijn. Even alle zorgen opzij…. en alleen maar genieten van wat het leven zo mooi maakt. Een lekker kopje koffie ter afsluiting maakte het diner compleet. Complimenten aan het team, en zeker ook aan het feit dat Het Koetshuis opstaat in een tijd waarin het economisch niet allemaal even makkelijk is om een horecabedrijf op te starten. Jullie hebben er 2 fans bij!

Groeten;

Niek & Janneke Oostrom


Beste collega’s van Het Koetshuis,

Afgelopen maandag 20 februari bij jullie voor het eerst gegeten. Onze complimenten voor die avond! Zeer mooie zaak, goede ambiance, heerlijk eten, lekkere wijntjes en natuurlijk niet te vergeten; Uitstekende bediening! Ga zo door!

Wij hebben enorm genoten en komen absoluut weer terug.

Vriendelijke groet,

Bistro/Resturant ”de Zoeke”


We hebben inmiddels al een keer of 8 bij het Koetshuis gegeten en dat op zich spreekt voor zich. De menukaart is zeer gevarieerd en voor ieder (ook kwa prijsniveau) wat wils. De gastheer Martin perfect, de kwaliteit van het eten is prima als ook de wijnen en de sfeer, muzikale achtergrond wat wil je nogmeer. Colin en ik zullen er zeker nog vaak komen.

Linda Schutte


What a great dining experiece we had! Great ambiance, both inside and out. The entrance on the red carpet already adds a little something special and promisses a great evening ahead. We were not disappointed. After a relaxing drink in an intimate corner near the fire place we had a wonderful 4 course dinner. At the end it was hard to decide which of the courses was our favorite. Clearly “het Koetshuis” only works with high quality fresh ingredients and has a talented kitchen staff. Highly recommend and will return during our next visit to Holland in June.

Anke Clews


Erg lekker en gezellig gegeten. Prettige no nonsense bediening. Mooie gerechten. Scherpe prijs. Super!

Ard


Dit restaurant is echt een aanrader en een aanwinst voor Enschede en omgeving.

Ook wij vonden het kerstdiner super.

Eric en Diane


Wat een ervaring, wat een uitdaging om in “het oude Koetshuis” zoiets weer neer te durven zetten. Martin en zijn medewerkers hebben het vanaf 5 december direct goed aangepakt, dus een blijvertje. Zo zie je maar weer eens dat je echt geen Michelinster nodig hebt om goede resultaten te halen. Vroeger veel bij Böhnke geweest en kennen ook vel andere zaken in Nederland, maar dis is een absolute aanrader. We zijn er j.l. donderdagavond geweest en de zaak zat vol. Kwaliteit gewoonweg super te noemen voor een zeer redelijke prijs. Goede wijn behoeft geen krans en in dit geval zeker niet. Ik zou dus echte zeggen “gewoon doen”.

Willie Sanneman


Heb er de tweede kerstdag gedineerd en ik moet zeggen, dat ik alle lof heb voor een zaak, die pas geopend is en het zo perfect voor elkaar heeft. Alle Lof

Ans Hofstee