Koetshuis

Dineren

Bistro Het Koetshuis is geopend voor diners en heeft tal van specialiteiten uit binnen – en buitenland. Daarbij hebben wij een ruime collectie wijnen op voorraad die zowel per glas als per fles geserveerd kunnen worden. Wij werken uitsluitend met de beste producten en alles wordt bij Bistro Het Koetshuis dagvers bereidt. Al onze vleesgerechten worden op onze grote op maat gemaakte houtskoolgrill bereidt waarbij de echte vleessmaak het beste tot zijn recht komt. Wat dacht u van een op de houtskool gegrilde black-angus tournedos, of een malse chateaubriand op dezelfde manier bereidt?

Uiteraard spelen wij in op de seizoenen en werken met seizoensgebonden producten, zoals o.a. asperges, wild en mosselen. Bovendien gebruiken wij bij de bereiding van onze gerechten zoveel mogelijk kruiden en groenten uit onze eigen kruidentuin.

Naast de lekkerste vleesgerechten serveren wij ook heerlijke dagverse visgerechten. Ook voor mensen met dieetwensen of allergieën bereiden wij de lekkerste gerechten. Neem alvast een kijkje op onze menukaart en de wijnkaart met onze vele (inter)nationale wijnen. Onze wijnen zijn met zorg geselecteerd uit verschillende landen waarbij prijs-kwaliteit verhouding voorop stond.

Livemuziek

Geregeld is er in het weekend livemuziek in Het Koetshuis, geen overheersende beat maar lekkere achtergrondmuziek die uw avond compleet maakt. De achtergrondmuziek wordt verzorgd door onze pianist op onze vleugel. Laat u verrassen door deze muzikale omlijsting die uw avond in Het Koetshuis een extra dimensie geeft.

Maandmenu

Profiteer iedere maand van culinaire reis,  6 gangen voor slechts € 24,90. Graag aangeven bij uw reservering zodat ons keukenteam u ook culinair kan verwennen en niet teleur hoeft te stellen.
> Bekijk hier ons Maandmenu

Wilt u reserveren of meer weten over de mogelijkheden voor feesten en partijen, dan kunt contact met ons opnemen
via 053 – 431 84 56  of  bistrohetkoetshuis@gmail.com

Terug naar diensten